Introductieworkshop Permacultuur

Posted on do 03 juni 2021 in workshop

Deze workshop is vol.

Had je mee willen doen? Meld je interesse via de contactpagina, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe workshops.


Hallo allemaal,

Ik ben Arno Peters en ik wil jullie graag uitnodigen voor mijn Introductieworkshop Permacultuur. Ik houd deze workshop in Voedselbos Eindhoven op zaterdagmiddag 3 juli 2021 van 14u tot 17u.

Wil je meer weten over hoe je kan zorgen voor de aarde, voor de mensen en voor de toekomst? Dan is dit een mooie workshop om kennis te maken met het gedachtengoed van Permacultuur. Gedurende de middag lopen we door de principes en de achtergronden van Permacultuur. We wisselen theorie af met praktische oefeningen. We maken er een leuke, speelse middag van.

We zijn te gast in Voedselbos Eindhoven, een inspirerende plek en een levend voorbeeld van Permacultuur in de praktijk. Ik geef deze workshop met medewerking van Natuurlijk Maartje. Maartje is coördinator van Voedselbos Eindhoven. Ze stelt het voedselbos elke vrijdag tussen 10u en 12u30 open voor vrijwilligers. Kom vooral een keer kijken en meehelpen!

Heb je interesse om naar de workshop te komen, laat het me dan snel weten! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Ik kijk uit naar je aanwezigheid!

Wil je wel meedoen maar kan je die dag nét niet, laat me dat dan ook weten. Dan laat ik je weten wanneer ik een volgende workshop organiseer. Ik hoor graag van je.

Ik vraag voor de workshop een donatie. Je geeft wat je het waard vindt. Heb je toch een richtlijn voor een bedrag nodig, dan stel ik 20€ per persoon voor. Als alle deelnemers gemiddeld dit bedrag geven, dan ben ik in staat meer workshops te organiseren.

Gebruik het contactformulier op mijn website om je aan te melden.